Uudet määräykset ovat aiheuttaneet paljon epätietoisuutta hirsitaloasiakkaiden keskuudessa ja osin jopa väärinkäsityksiäkin perinteisten hirsiseinien riittävyydestä rakenteellisena ratkaisuna. Aina lisäeristystä seiniin ei tarvita. Omakotitaloissakin perinteinen lisäeristämätön hirsiseinä käy vielä rakenteena, kun taloon muilta osin tehdään lämmöneristysvaatimusten kannalta oikeat ratkaisut tiivistysten, ikkunoiden, ovien, kattorakenteiden, lattiarakenteiden ja ilmanvaihtojärjestelmien suhteen. Hirsitaloteollisuus HTT ry on laskenut, että 180 mm:n höylähirsi, tai 205 mm:n pyöröhirsi sopii omakotitalon ulkoseinärakenteeksi, mutta edellyttää tiukkoja vaatimuksia muulle vaipalle ja ilmanvaihdolle.

SUORANNAN 190 MM OVAALI PYÖRÖHIRSI TÄYTTÄÄ JO NÄMÄ VAATIMUKSET!

Suorannan ammattilaiset hallitsevat nämä tekniset vaatimukset ja auttavat aitoja hirsiseinärakenteita arvostavaa asiakasta löytämään oikeat ratkaisut joita tämän esitteen omakotitalomalleissa on mietitty jo valmiiksi. Pyöröhirressä Suorannan valttikorttina on hirsiprofiilin ovaalimainen muoto, jonka ansiosta seinän ohuin kohta on yli  30% leveämpi kuin muilla hirsitalotehtailla. Tästä asiasta on merkittävää hyötyä lämmöneristysmääräyksiä noudatettaessa.
 

KYSY SUORANNAN AMMATTILAISILTA, KUINKA SAAT TALOSI RAKENNETTUA PERINTEITÄ KUNNIOITTAEN JA SILTI SAAVUTTAA UUSILLA MÄÄRÄYKSILLÄ TAVOITELTAVAT TUNTUVAT ENERGIANKULUTUSSÄÄSTÖT UUDISRAKENTAMISESSA.